Qui sóc

La Trama és l’Albert Rabassó. Llicenciat en Ciències de la Comunicació, branca de Publicitat i RRPP, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

He treballat en els estudis de disseny gràfic AR7/Atic Diagonal, i en l’agència de publicitat “La Agencia” en els departaments de Creativitat i Disseny, i he tingut un estudi de publicitat propi durant dos anys: Mediterrània de Comunicació i Publicitat.

He tingut experiència com a comercial durant vuit anys en tallers d’arts gràfiques com Gràfiques Almogàvers i Emsa. Així com tres anys a Torres i Associats, una empresa de producció d’arts gràfiques, combinant la tasca de comercial amb el càlcul de pressupostos la coordinació i el control de la producció.

Des de 2006 estic establert pel meu compte, amb el nom de La Trama, gestionant

albert

la producció gràfica, en contacte directe amb el client des de la realització dels pressupostos fins al control i entrega del material acabat. Els meus principals clients són: dissenyadors gràfics, la petita i mitjana empresa, i les institucions públiques i privades. Des d’aquesta data col.laboro amb la oenagé Metges Sense Fronteres, fent una aportació econòmica mensual.