Archivo

Gonell Comunicació


Guía Producció Audiovisual Catalunya 2011. Òfset sobre paper òfset, Enquadernat en rústega cosida i indexat. 2 volums.UVI reserva a coberta. Funda PVC serigrafiada i encunyada. Publicació amb l’informació per a realitzar rodatges a Catalunya. Es va dissenyar una funda en plàstic per a contenir els dos volums.

Gonell Comunicació


Guia Producció Audiovisual Catalunya 2008. Guia cultural, impresa en òfset sobre paper òfset, enquadernat amb espiral, separadors i indexat en diagonal. DVD adjunt i funda. L’indexat d’una part de la publicació es va haver de fer amb falses cobertes com si fós un llibre solt, per després tallar i incorporar a la resta d’apartats i col·locar l’espiral. El gruix de la guía fa que el diàmetre de l’espiral sigui notable.

Gonell Comunicació


Barcelona Activa. Guia per a emprenedors. Òfset sobre cartolina. Encunyat i tancat amb cargol. Es volia fer una guia que fós com una carta de color Pantone, el resultat va ser molt efectiu.

Gonell Comunicació


Institut de Cultura. Òfset sobre cartolina. Encunyat i tancat amb cargol. Guia d’activitats culturals de la ciutat, en la línia de guia de color tipus Pantone. Es buscava un producte fàcil de manejar i que pogués contenir força informació. El detall del tancament mostra com es va haver de calcular quin gramatge de cartolina havíem d’utilitzar perquè el llom resultant coincidís amb un llarg estàndard de cargol.