Archivo

Estudi mm!


Ajuntament de Barcelona. Cartells i postals per a la “Festa de la Ciència 2009″ Òfset sobre paper òfset. Es van aconseguir negres molt intensos en papers porosos.

Esperar confirmació Albert!


Institut de Cultura de Barcelona. Set de Cultura. Cartell, programa i adhesiu. Òfset sobre paper òfset. Programa enquadernat amb grapa. Distribució de cartelleria al carrer i resta de materials a diversos punts de la ciutat.

Aymerich Comunicació


Fertilab. Cartell “Hábitos Saludables”. Òfset digital sobre paper òfset.

La Creativa


La Creativa. Exposició “Quan plovien bombes”. Cartelleria i fulleteria. Òfset sobre paper estucat. La reproducció del diari antic amb paper reciclat pe donar sensació d’envellit.

Screen Projects


Festival Loop 2011. Imatge corporativa. Cartells, programa de mà, targetons. Òfset sobre papers estucats. Plegats i enquadernats grapats. Diversos materials amb timings superreduïts, es va optar per papers mats i vernís.

Escola Elisava


Escola Elisava. Postals dels postgraus. Òfset sobre cartolina estucada. Col·locació dins de bossa PVC transparent. Vàrem buscar la manera d’agrupar els diferents cursos en un format senzill i manejable per poder escollir el que interessava a cada persona.

Trànsit Projectes


Trànsit Projectes. Postals per a la campanya “Drets Humans”. Òfset sobre cartolina. Col·lecció d’il·lustracions en format postal.

Duomo Ediciones


Duomo Ediciones. Monedes. Òfset digital sobre paper daurat. Encunyades. La impressió del negre directament sobre el paper daurat li va donar el relleu i l’efecte de moneda antiga que buscava el client.

Voodoo Productions


Voodoo Produccions. Material promocional pel curtmetratge ”Rumbo a peor”. Llibret, flyer i xapes. Òfset sobre paper òfset. Grapat. Materials mats, adeqüats al tipus d’imatge que oferia el film.

Trànsit Projectes


Trànsit Projectes. Jornades de la Cultura Catalana. Cartell i flyer. Òfset sobre paper estucat.