Archivo

La Creativa


Galeria Tagomago. Catàleg de l’exposició “L’altre costat de la carretera” de Raimon Solà. Òfset digital sobre estucat. Enquadernació grapada. L’òfset digital va permetre mantenir totes les tonalitats de grisos que demanava la feina, ja que manté el punt de trama intacte. El detall d’impressió mostra els negres més foscos al costat dels grisos més suaus, sense alteracions de tons.

Fundació Antoni Tàpies


Fundació Antoni Tàpies. Catàleg de l’exposició “Tàpies des de l’interior”. Òfset sobre paper estucat. Enquadernació cosida. En aquest projecte es va fer molta feina de proves de color, en òfset digital,per a partir de la màxima semblança a la obra original de l’artista. A l’hora de l’impressió, també va ser molt important el control del color.

Stereonoise


Stereonoise. Catàleg de l’exposició “Futour”. Òfset sobre paper estucat. Coberta plastificada mat i UVI reserva. Enquadernació rústega cosida. Es va buscar un catàleg que fós més una publicació per a comprar i guardar, la reserva UVI sobre el plastificat mat ressalta el perfil negre, i es va optar peruna bona enquadernació cosida.